Kate Middleton nepričakovano obiskala lokalno kmetijo in oblekla takšno modno kombinacijo

Kate Middleton nepričakovano obiskala lokalno kmetijo in oblekla takšno modno kombinacijo (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je znana po svojih prefinjenih modnih kombinacijah, za obisk kmetije pa je izbrala povsem preprosta oblačila.

Kate Middleton je znana po tem, da rada podpre lokalne in predvsem ekološke pridelovalce hrane. Ob nedavnem obisku Severne Irske je tako naredila nenapovedan obisk lokalne kmetije, kjer si je ogledala procese pridelovanja hrane in si pobližje ogledala delo na omenjeni kmetiji.

Kate je imela na kmetiji priložnost od bliže spoznati tudi nekatere živali kot so alpake, ovce, ki jih je celo hranila in kače, ki si jih je pogumno ovila okoli rok. Številne je presenetila, kako zelo pogumna je bila pri srečanju z živalmi in videti je bilo, da se je v tem okolju odlično znašla.

Za obisk kmetije je Kate pokazala nekoliko drugačen modni stil, tokrat je elegantne obleke pustila doma in se odločila za oprijete športne hlače, visoke usnjene škornje in športno jakno. Modna kombinacija ji je nadvse pristajala, vse skupaj pa je nekoliko popestrila z zanimivimi uhani v obliki listov, ki so pri vseh vzbudili veliko pozornosti.

S svojim videzom je vsekakor navdušila in dokazala, da je tudi v športnih modnih kombinacijah lahko videti naravnost odlično.

Priporočamo