Kate Middleton nikoli ni bila tako zelo vitka, želi si biti vitkejša kot Meghan Markle

Kate Middleton nikoli ni bila tako zelo vitka, želi si biti vitkejša kot Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2018

Le kakšen je recept vitke linije vojvodinje Kate Middleton?

Verjetno bi le malokdo uganil, da je Kate Middleton rodila pred šestimi meseci, saj je njena postava povsem nedotaknjena in v vrhunski formi.

Ko se je nedavno pojavila na enem od kraljevih dogodkov, je bilo težko verjeti, da ima tako zelo vitek pas in da je po tretjem porodu vitkejša kot kdajkoli prej.

Kate je bila od nekdaj zelo vitka, britanski mediji pa namigujejo, da je po prihodu Meghan Markle na britanski dvor njena obsedenost z vitkostjo postala še bolj izrazita. 

Številni tako v njeni novi podobi vidijo vpliv vojvodinje Meghan Markle, ki je prav tako izjemno vitka, zdi pa se, da želi z Meghan tekmovati tudi na modnem terenu. Meghan je na zadnji kraljevi turneji pokazala kar 41 modnih kombinacij, Kate pa se zaveda, da jo bo verjetno težko prehiteti, saj je Meghan pri izboru garderobe precej bolj razsipna.

Kate za svojo vitko postavo vsak dan trenira, najraje ima tenis in plavanje. "Kate je zelo skrbelo, kakšne posledice bo na njenem telesu pustila tretja nosečnost, saj je že zakoračila v trideseta leta, zato se je še posebej trudila, da bi se kar najhitreje vrnila v staro formo," je neimenovani vir zaupal Dail Mailu.

Še posebej se je po porodu posvetila nogam, ki so zdaj še bolj izklesane, kakor pred porodom. Med nosečnostjo je dobila zgolj 12 kilogramov, tudi tekom nosečnosti pa ni prenehala s treningi, na treningih pa naj bi se ji velikokrat pridružila tudi njena sestra Pippa Middleton, ki je pred časom prvič okusila čare materinstva.

Kate je po porodu trenirala tudi svojo držo, z osebno trenerko Louise Parker se je posvečala posebnim vajam, hodila pa je tudi na jogo, da bi bila njena drža kar čim bolj pravilna. 

Kate ne verjame v diete, verjame pa v zdravo prehrano. Na njenem jedilniku je tako ves čas zeleni sok z algami, spirulino, kodrolistnim ohrovtom in špinačo. V velikem loku pa se izogiba ogljikovih hidratov, saj si želi izgubiti še kakšen kilogram ali dva.