Kate Middleton obiskuje tečaje tenisa, nad tem športom je navdušena!

Kate Middleton obiskuje tečaje tenisa, nad tem športom je navdušena! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2019

Medtem ko Kate Middleton izpopolnuje svoj servis, tudi njeni trije otroci izboljšujejo svoje teniške veščine!

Kate in princ William obiskujeta tečaje tenisa v ekskluzivnem klubu Hurlingham v Fulhamu, na katera včasih pride celotna družina. Kate je za nekaj tečajev našla čas tudi takrat, ko je bila noseča s princem Louisom. Medtem ko starša udarjata žogo, se otroci igrajo zraven igrišča, kjer se zabavajo in mogoče skušajo tudi sami osvojiti igranje tenisa. Par so tudi večkrat opazili v klubu, kjer sta bila na kosilu s svojima starejšima otrokoma, brez varuške. Vir je dejal, da so skupaj uživali v športu in preživljali čas kot družina.

Oba, Kate in William, sta ljubitelja tenisa in letno obiščeta teniške turnirje, ki se odvijajo na Wimbledonu. Na podeželskem domu v Norfolku imata celo svoje lastno igrišče. Kate je že večkrat pokazala svoje odlične teniške sposobnosti, enkrat celo medtem, ko je nosila čevlje s petami!

Leta 2018 je med obiskom programa Coach Core (program usposablja mlade, da postanejo trenerji in spodbuja naslednjo generacijo športnikov), Kate doma pozabila superge in je tako nekaj žog udarila kar v črnih čevljih, s katerimi je bilo igranje tenisa težje kot s supergami, vendar je za Cambriško vojvodinjo to izgledalo kot mala malica.

Princ George tudi kaže zanimanje za tenis in Kate je povedala, da je njegov najljubši igralec Roger Federer. Mali princ je s teniško zvezdo celo že igral tenis.