Kate Middleton odslej božičnih praznikov nič več ne bo praznovala s svojimi starši

Kate Middleton odslej božičnih praznikov nič več ne bo praznovala s svojimi starši (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Kate Middleton in princ William sta do zdaj božične praznike praznovala izmenično na kraljevem dvoru in pri družini Middleton, vse pa kaže, da se bo morala ta tradicija zdaj končati.

Kate Middleton in princ William sta do zdaj božične praznike praznovala izmenično, eno leto na kraljevem dvoru, spet drugo pri starših Kate Middleton.

Letos bosta praznovala na kraljevem dvoru in kot vse kaže, bo tako tudi vsa ostala leta odslej naprej. Razlog pa naj bi se skrival v visoki starosti kraljice Elizabete (92) in princa Philipa (97). "Ker sta kraljica Elizabeta in princ Philip že močno v letih, izmenično praznovanje božičnih praznikov ni več mogoče," je neimenovani vir zaupal Daily Mailu. Kate bo tako z družino praznike odslej praznovala na kraljevem dvoru, kasneje pa se bo družina odpravila do Middletonovih, kjer bodo obiskali starše Kate Middleton in odvili božična darila.

Kate se je morala s prihodom na kraljevi dvor odpovedati številnim stvarem in kot kaže bodo božični prazniki odslej nekoliko bolj grenki, saj jih ne bo več praznovala s svojimi starši.