Zdaj na dan prihaja, zakaj Kate Middleton otroci niti enkrat niso obiskali v bolnici

1. 2. 2024
Deli
Zdaj na dan prihaja, zakaj Kate Middleton otroci niti enkrat niso obiskali v bolnici (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton ne skriva, da si za svoje otroke želi mirnega in srečnega otroštva.

To, da se Kate Middleton niti najmanj ne šali, ko je dejala, da želi svojim otrokom omogočiti čim bolj normalno otroštvo, se je pokazalo tudi, ko se je soočila z zdravstvenimi težavami, s katerimi ni želela po nepotrebnem obremenjevati Georgea, Charlotte in Louisa. Ta ponedeljek so 42-letno Kate Middleton odpustili iz zasebne londonske bolnišnice, potem ko je skoraj dva tedna tam okrevala po domnevno načrtovani abdominalni operaciji.

Kljub temu, da je toliko dni preživela v bolnišnici, sta jo v isti bolnišnici obiskala le njen mož, princ William, pa tudi njen tast, kralj Karel III. Njunih otrok, princev Georgea in Louisa ter princese Charlotte, ni bilo zraven, zdaj pa se je pokazalo, zakaj je tako. Dobro obveščeni vir je za Entertainment Tonight razkril, da 10-letni George, 8-letna Charlotte in 5-letni Louis niso obiskali mame v bolnišnici iz preprostega razloga – njuna starša Kate Middleton in princ William tega nista želela, da njihova vsakodnevna rutina ne bi bila prekinjena.

Profimedia

Waleški princ in princesa sta se odločila, da je najboljša 'zaščita' za svoje otroke ta, da jim preprečita nepotrebne skrbi. Čeprav fizično niso bili v bolnišnici, so imeli trije otroci še vedno vsakodnevne stike z mamo prek video klicev, zdaj pa imajo ves čas tega sveta, medtem ko Kate okreva v Adelaide Cottage. Okrevanje bo zagotovo potekalo bolj neboleče in hitreje, zahvaljujoč dejstvu, da so z njo otroci, pa tudi princ William, ki je za nekaj časa preložil vse svoje kraljeve obveznosti, da bi lahko poskrbel za svojo ljubljeno ženo.

Kate in William tudi sicer zelo skrbita, da bi imeli njuni trije otroci kar čim bolj normalno otroštvo in da bi z njima lahko preživela kar čim več časa, seveda pa je jasno, da jih povsem zaščititi pač ne moreta, ker jim na vsakem koraku sledijo paparaci. Kate in William se trudita, da čim več časa preživijo v naravi in da njuni otroci minimalno časa preživijo pred zasloni, saj si želita, da bi kar čim več brali, čas preživljali na prostem in uživali v družbi drug drugega. Skupaj pa radi tudi kuhajo, takrat družina še posebej uživa in prav gotovo, da bo zdaj, ko bo Kate še nekaj časa ostala doma, tudi več priložnosti za kuhanje tistih jedi, ki jih imajo otroci najraje.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk