Kate Middleton: Otroke je treba naučiti prijaznosti

Kate Middleton: Otroke je treba naučiti prijaznosti (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 3. 2017

Nasveti o vzgoji otrok mladim staršem vedno pridejo prav, zato smo prepričani, da vam bo prav prišel tudi nasvet o vzgoji otrok, ki ga upošteva Kate Middleton.

Princesa in njen mož, princ William, sta namreč ponosna starša dveh malčkov – triletnega Georgea in skoraj dveletne Charlotte. Malčka sta si popolnoma različna, saj je princ zelo energičen in radoveden, princeska pa bolj umirjena.

Vseeno starša oba vzgajata enako, predvsem pa se trudita, da bi ju čim prej naučila nekaj osnovnih vrednot, za katere menita, da so zelo pomembne. Med drugim so to iskrenost, prijaznost in spoštovanje. Kot je princesa Kate zaupala zbranim na dogodku za duševno zdravje Heads together, ki se je odvijal v sklopu tedna za duševno zdravje otrok, so to vrednote, ki so jo kot otroka učili tudi že njeni starši in so tiste, ki so skozi vse življenje zelo pomembne. Zato z Williamom poskušata te vrednote prenesti tudi na svoja dva otroka, saj sta prepričana, da jima bodo prišle še kako prav, saj so pomembne vsaj toliko kot vsa druga znanja, ki jih bosta v življenju še pridobila, če ne še bolj.

Priporočamo