Kate Middleton pokazala fotografijo otrok, kjer je bil princ William še posebej raznežen in je poljubljal princa Louisa

Kate Middleton pokazala fotografijo otrok, kjer je bil princ William še posebej raznežen in je poljubljal princa Louisa (foto: Profimedia) Profimedia
27. 12. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je pred časom naredila čudovito fotografijo svojih otrok in princa Willama, ki jo je objavila šele za božič.

Kate Middleton rada sama poprime za fotoaparat in naredi družinske fotografije in treba ji je priznati, da se za fotografskim objektivom odlično znajde.

Za božič je objavila fotografijo, ki jo do zdaj javnost še ni videla, posebna pa je zaradi tega, ker nimamo veliko priložnosti, ko bi lahko princa Willama videli tako razneženega. Na črno beli fotografiji je princ William ljubko cmoknil princa Louisa, princ George in princesa Charlotte pa sta bila videti nekoliko utrujena, saj je videti, da je bila fotografija posneta po otroški igri ali po dnevu, ki ga je družina preživela na prostem.

Fotografija je nastala v Norfolku, kjer je bila družina pred meseci, Kate pa je izkoristila priložnost in prijela za fotoaparat. Vsekakor je Kate s to fotografijo še kako navdušila, javnost pa je imela priložnost videti še nekoliko drugačno podobo britanske kraljeve družine.