Kate Middleton povedala grenko resnico o tej fotografiji, ki je takoj po porodu obšla ves svet

Kate Middleton povedala grenko resnico o tej fotografiji, ki je takoj po porodu obšla ves svet (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je v nedavnem intervjuju povedala, da ji ni bilo nič kaj enostavno, ko je le nekaj ur po svojem prvem porodu stopila pred fotografe in nasmejano pozirala.

Verjetno se boste številni še dobro spomnili, kako je vojvodinja Kate Middleton že nekaj ur po porodu princa Georga pozirala pred porodnišnico in se nasmihala zbranim fotografom.

Vojvodinja je bila pred porodnišnico že nekaj ur po svojem prvem porodu videti sijoče in bleščeče in številni bi pomislili, da ni mogoče, da je še nekaj ur nazaj rojevala in se borila s porodnimi krči.

V nedavnem intervjuju za podcast Happy Mum, Happy Baby pa je povedala vso resnico o omenjeni fotografiji in tudi o tem, da jo je bilo prava groza tako hitro po porodu stopiti pred fotografe. "Bilo je nekoliko zastrašujoče, nekoliko zastrašujoče ja, ne bom vam lagala, da ni bilo," je bila iskrena Kate, ki je na fotografiji naravnost žarela.

Kate je pred fotografe stopila tudi po svojem drugem in tretjem porodu in tako nadaljevala kraljevo tradicijo, ki jo je začela že pokojna princesa Diana, ki je prav tako oba princa rodila v isti porodnišnici in podobno kot Kate že po nekaj urah stopila pred fotografe, ki so jo čakali pred porodnišnico.

Priporočamo