Kate Middleton povedala, kako stroga mama je včasih

Kate Middleton povedala, kako stroga mama je včasih (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je izjemno dosledna pri vzgoji svojih treh otrok in ves čas upošteva nepisana pravila.

Kate Middleton in princ William sta se nedavno pojavila na Royal Variety Performance v enem od londonskih gledališč. Kate je za ta večer skrbno izbirala obleko, na koncu pa je zmagal Alexander McQueen s čipkasto črno obleko, ki je na gledaliških hodnikih požela val občudovanja pri ostalih damah.

V gledališče sta si zelo želela tudi njuna otroka princ George in princesa Charlotte, a je bila Kate neomajna in jima ni dovolila priti zraven. Vojvodinja ima namreč pravilo, da večerni dogodki med tednom niso za otroke, saj ju zjutraj čaka šola in tako ne bi ujela dovolj spanca, kar pa se ji zdi povsem nesprejemljivo.

Kate velja za zelo disciplinirano mamo, ki svoje otroke nikakor ne razvaja in jih že vse od začetka uči reda in doslednosti. Šele konci tedna so tisti, ko George in Charlotte lahko malo dlje ostaneta pokonci, a ne prav dolgo, kakor tudi to, da jima nikoli ne dovoli, da bi v nedogled gledala televizijo in igrala video igrice. Predvsem pa skrbi zato, da večji del sama preživi s svojimi otroci in jih ne pušča ves čas v družbi varušk in osebnih asistentk. 

Priporočamo