Kate Middleton preden je postala vojvodinja: Dekolteji, kratke hlače in razgaljen popek

Kate Middleton preden je postala vojvodinja: Dekolteji, kratke hlače in razgaljen popek (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je pred prihodom na britanski dvor gojila precej drugačen modni stil. Če jo danes vidimo do vratu zapeto pa temu nekoč ni bilo tako. Njen stil je bil veliko bolj razgaljen.

Kate Middleton je s prihodom na britanski dvor močno spremenila svoj stil oblačenja. V času študija je bila Kate povsem običajno dekle, ki je ob petkih zvečer rada zahajala na zabave in se oblačila kot vsa ostala običajna dekleta.

Poleti jo je bilo tako moč videti v kratkih hlačah, tudi dekolteji in razglajen popek ji niso bili tuji. Danes si je verjetno težko predstavljati, da je imela nekoč tako drzen modni stil. S prihodom na britanski dvor se je seveda vse spremenilo. Vojvodinja danes pazi na vsak svoj korak, njene modne kombinacije pa so do potaknosti načrtovane. Na Otoku je tako že hitro po poroki s princem Williamom postala modna ikona, ki jo želijo posnemati številne Britanke. Priljubljen je tudi njen nosečniški stil, ki nikogar ne pušča ravnodušnega. Vojvodinja je v preteklosti navdušila tudi s tem, ko je na uradne dogodke prišla v oblekah, ki jih je našla v trgovinah kot so Zara in Mango in ki so cenovno skoraj vsem dostopne.