Sredi boja z rakom je Kate Middleton prekinila molk, vsi se sprašujejo, kaj se dogaja!

21. 5. 2024
Deli

Ah, v britanski kraljevi družini res ni miru. Javnost budno spremlja vsak korak, zdaj pa je tole sprožilo nova vprašanja ...

Minuli konec tedna je Kate Middleton na Instagramu delila objavo - gre za napoved novega projekta, pri katerem sodeluje v okviru Tedna duševnega zdravlja. Vse skupaj pa je njene oboževalce spodbudilo k temu, da so se začeli spraševati, ali se Kate vrača k svojim dolžnostim.

Na uradnem Instagram profilu valižanske princese in princa je bil objavljen krajši film o težavah z duševnim zdravjem. S to težavo se namreč srečujejo kmetovalci v Veliki Britaniji. V filmu se pojavi tudi Will Young iz šova Love Island. Gre za prvi projekt, v katerem sodeluje valižanska princesa, odkar se je izvedelo, da se bori z rakom. Sama trenutno okreva, tako da se v javnosti ne pojavlja.

"Iskreni pogovor Sama in Willa o izkušnjah kmetovalcev, ko gre za duševno zdravje, poudarja pozitivne rezultate, ki jih je mogoče doseči s pravo podporo, ne glede na to, v kakšni obliki je slednja. Upamo, da boste lahko našli v tem filmu kaj zase, ne glede na to, ali ste kmetovalec ali ne," je zapisano v komentarju ob filmu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Objava se je pojavila po tem, ko je princ William potrdil, da je Kate dobro, medtem ko je obiskal bolnišnico na otočju Scilly. Kot je znano, je valižanska princesa prosila javnost za spoštovanje njene zasebnosti, medtem ko se bori z rakom.

Takrat je dodala, da je bila ta diagnoza za njo velik šok, z Williamom pa sta naredila vse, da bi njune otroke pripravila na tako novico. No, zdaj je od tega minilo kar nekaj časa, tako da je Kate očitno sklenila, da je napočil pravi čas, da podpre zadevo, ki ji veliko pomeni.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan