Kate Middleton presunila s svojim videzom, le kaj se dogaja z njo? Njena suhljatost je naravnost boleča!

Kate Middleton presunila s svojim videzom, le kaj se dogaja z njo? Njena suhljatost je naravnost boleča! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2021

To v zadnjem času ugotavljajo nekateri tabloidi, ki vojvodinjo budno spremljajo na njenih uradnih poteh.

Kate Middleton se je že dodobra navadila na nenehno prisotnost medijev, ko zapusti kraljevo palačo ali pa se udeleži kakšnega uradnega dogodka v spremstvu soproga, princa Williama.

Trenutno se kraljevi par mudi na Škotskem, kjer je Kate s svojo postavo spet sprožila govorice o pretirani suhosti, saj je izjemno vitka, nekaterim komentatorjem na družbenih omrežjih pa se zdi naravnost shirana.

Kate Middleton

Vojvodinja je za eno od uradnih dolžnosti na Škotskem izbrala dolg plašček s čudovitim karo vzorcem, obula pa je elegantne črne salonarje. Njen pas je izjemno vitek, pa tudi na obrazu se ji pozna, da je res shujšala.

To je javnost opazila že minuli teden, ko se je v Londonu udeležila vnovičnega odprtja muzeja Victoria in Albert. Takrat je nosila daljšo obleko, prav tako s karo vzorcem, v kateri je bila videti suhljata.

Kate Middleton

Očitno so stres in napori, ki jih je terjala pandemija koronavirusa, pa tudi smrt tasta, princa Philipa, tudi pri njej terjali svoj davek.

Priporočamo