Kate Middleton je s to pričesko videti čisto spremenjeno in noro jo pomladi

30. 9. 2023
Deli

Vojvodinja Kate Middleton večkrat spremeni pričesko, njena zadnja pa je bila mnogim zelo všeč, saj ji res lepo pristaja.

1 / 2
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je do zdaj pokazala že številne modne stile in pričeske, seveda pa vedno ostaja zvesta kraljevi tradiciji in se strogo drži kraljevih pravil oblačenja, saj se dobro zaveda svoje bodoče vloge, vloge kraljice, ki jo čaka v prihodnosti. Slog Kate Middleton je zaznamovan s svojo prefinjenostjo, vsestranskostjo in spoštovanjem tradicije. Postala je modna ikona, ki jo občudujejo zaradi njenega talenta za uravnoteženje tradicije s sodobnimi trendi, že leta pa velja za pravo modno ikono. Mnoge pri njej iščejo svoj vir navdiha za modne kombinacije, ki jih nosijo, saj velikokrat obleče zelo dostopne modne kose, ki jih najdemo tudi trgovinah s hitro modo. Pred časom pa je navdušila predsem s pričesko. Berite dalje ...

Preberite še: Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof. 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan