Kate Middleton priznala, da je najbolj srečna, ko so njeni otroci v naravi in umazani

Kate Middleton priznala, da je najbolj srečna, ko so njeni otroci v naravi in umazani (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je priznala, da je najbolj srečna, ko lahko dneve s svojimi otroci preživlja v naravi in ko so vsi do kolen umazani in z nasmehi od ust do ust.

Kate Middleton je v nedavnem intervjuju za podcast Happy mum, happy baby povedala, da si želi, da bi si njeni otroci otroštvo zapomnili predvsem po dogodivščinah, ki so se jim zgodile na družinskih izletih in med sprehodi po naravi in ne po tem, da so ure in ure presedeli v zaprtih prostorih in pred računalniki.

"Predvsem po tem, da smo šli v naravo, poskušali zakuriti ogenj in si narediti klobase, a je vse skupaj padlo v vodo, ker je bila trava preveč mokra," je pripovedovala Kate in obujala spomine na nekatere od družinskih dogodivščin, ki so se jim zgodile v preteklosti.

"To bi si želela, da bi si zapomnili iz svojega otroštva. Po dnevih preživetih na plaži, po dnevih, ko smo bili do kosti mokri, ko je bilo v naših škornjih polno vode, to so stvari, za katere bi si želela, da bi se jih moji otroci spominjali. In ne po stresnih dneh, ko želiš narediti sto stvari, a na koncu v resnici ne narediš niti ene stvari kot je treba," je še dodala Kate.

Vojvodinja je znana po tem, da s svojimi otroci rada preživi veliko prostega časa in jih ne prepušča ves čas varuškam, saj si želi biti aktivna mama in ves čas prisotna v njihovih življenjih.

Priporočamo