Kate Middleton prvič s trebuščkom v javnosti

Kate Middleton prvič s  trebuščkom v javnosti (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
24. 10. 2017

Pred dnevi so v londonski palači Buckingham obeležili svetovni dan duševnega zdravja. In prav na tej slovesnosti se je prvič v javnosti po objavi nosečnosti pojavila tudi vojvodinja Kate Middleton.

Vojvodinja Kate Middleton ima to smolo, da so jo tudi v tretji nosečnosti napadle jutranje slabosti. Bilo je tako hudo, da je odpovedala kar nekaj prisotnosti na uradnih dogodkih, zato so tudi kmalu morali objaviti, da je v veselem pričakovanju in da se s soprogom, princem Williamom, veselita že tretjega otroka. Očitno pa so tiste najhujše slabosti že mimo in se vojvodinja počuti že mnogo bolje, saj se je ponovno začela pojavljati v javnosti in se po protokolu udeleževati javnih dogodkov.

Tako je bila 10. oktobra na dogodku ob svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki so ga organizirali v Buckinghamski palači. Z njo je bil seveda tudi njen soprog, ponosni princ William. Seveda so bile vse oči uprte v trebušček mlade vojvodinje, ki je za to priložnost izbrala nežno svetlomodro čipkasto obleko modne znamke Temperley, ki stane okoli 1.000 evrov. Nosečniški trebušček je bil komaj viden, obleko pa je dopolnila s črnimi čevlji s peto in črno torbico. Po 30. avgustu je bilo to prvič, da se je Kate pojavila v javnosti. Takrat je bila s princem Harryjem in Williamom na obisku Belega vrta, ki je posvečen pokojni princesi Diani. Vmes so oznanili njeno nosečnost.

In kje bo mlada družinica živela, ko se bo povečala še za enega člana? Svojo glavno rezidenco so si uredili v Anmer Hallu, na posestvu Sandringham, ki pripada kraljici Elizabeti II. Odkar pa mali princ George hodi v šolo, so se preselili v London. In kot vse kaže, bo družina kar nekaj časa v Londonu, tako da bo novi član sprva živel v Apartement 1, v palači Kensington. Tu imajo na voljo kar 20 sob in vse ostalo udobje, ki ga pač kraljeva družina mora imeti. Tako kot prva dva otroka bo tudi tretji na svet prišel v bolnici St. Mary v Londonu, kjer se že pripravljajo na kraljevi porod in vso medijsko pozornost, ki jo bodo ob tem imeli.

Besedilo: Sandra Bratuša

Priporočamo