Kate Middleton razkrila, da je princ Louis že rekel prve besede in da želi prav povsod z njo

Kate Middleton razkrila, da je princ Louis že rekel prve besede in da želi prav povsod z njo (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je dejala, da je njen najmlajši sin princ Louis izjemno zvedav otrok.

Vojvodinja Kate Middleton se je nedavno mudila v Peterley Manor Farm, kjer je okoliškim otrokom pomagala izbirati božična drevesca. Med njimi je en malček še posebej izstopal, saj je ves čas ponavljaj "jaz, jaz, jaz" in si želel, da bi vojvodinja izbrala prav njega in z njim izbrala božično drevesce. Prijazna Kate mu je seveda izpolnila željo in mu dejala. "Spominjaš me na mojega sina Louisa, ki ves čas govori "jaz, jaz, jaz" in si želi, da bi šel čisto povsod z mano," mu je prikupno dejala Kate.

Kate je med pogovorom razkrila tudi to, da imajo doma ponavadi božično drevo, ki ne pušča iglic in dejala, da že ima izbrana darila za svoje tri otroke.

Vse se zdi, da je kraljeva družina že povsem pripravljena na božične praznike, ki jih bodo to leto slavili skupaj s kraljico. To leto bodo božič slavili v ožjem družinskem krogu, saj sta se Meghan Markle in princ Harry odločila, da bosta praznike preživela v ZDA.

Priporočamo