Kate Middleton razkrila, da jo je bilo zelo strah, da ne bo dovolj dobra mama

Kate Middleton razkrila, da jo je bilo zelo strah, da ne bo dovolj dobra mama (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je razkrila, da ji po prvem porodu ni bilo nič kaj enostavno in da je ves čas bila notranjo bitko ali bo uspela biti dovolj dobra mama.

Britanska vojvodinja Kate Middleton ne skriva, da materinstvo jemlje zelo resno in da svojim otrokom poskuša dati kar čim bolj kvalitetno otroštvo.

V nedavnem 40 minutnem intervjuju za podcast Happy mum, happy baby je razkrila, da se je ves čas spraševala ali bo uspela biti dobra mama in dodala, da je prepričana, da mame, ki trdijo, da se o tem ne sprašujejo, preprosto lažejo. "Ves čas premlevate svoje odločitve, svoja prepričanja in vse te stvari, to se začne že takoj ob porodu," je bila iskrena Kate.

"Nisem si mislila, da bo imelo to takšen vpliv na naše življenje in da bo to vneslo tako veliko spremembo v moj dnevni ritem, malo sem vse skupaj podcenjevala," je še dodala.

V intervjuju je tudi razkrila, da je zelo hvaležna svoji babici, ki je z njo preživela veliko časa in jo naučila kuhati, preživljati čas v naravi in predvsem delati z rokami, kar je pri današnjih otrocih prava redkost, je v intervjuju še povedala vojvodinja.