Kate Middleton razkrila, kako izolirano se jo počutila v času, ko je rodila prvega otroka

Kate Middleton razkrila, kako izolirano se jo počutila v času, ko je rodila prvega otroka (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je nedavno razkrila, kako ji je bilo v času, ko je imela prvega otroka in kako zelo izolirano in samo se je počutila.

Vojvodinja Kate Middleton je znana po tem, da se občasno odpre in pove tudi svoje izkušnje, ki jih ima z vzgojo treh otrok.

Nedavno je obiskala otroški dnevni center v Cardiff in tamkajšnjim mamicam in vzgojiteljicam potarnala, da je v času, ko je rodila princa Georga, doživljala pravi val izoliranosti.

"Bilo je prvo leto, ko sem imela princa Georga, William je takrat še vedno delal in raziskoval in prišla sva v Anglesey, kjer sem se počutila tako zelo izolirano z mojim malim dojenčkom. Zdelo se mi je, da sem tako zelo odrezana od vsega, nisem imela svoje družine, ki bi mi pomagala in William je takrat delal tudi ponoči. Če bi le imela dnevni center, kot je vaš," je bil iskrena Kate.

Kate je v preteklosti večkrat dejala, da so mame deležne premalo pozornosti in da se številni ne zavedajo bitk, ki jih bijejo in težav s katerimi se spopadajo.

Sama je večkrat priznala, da kljub vsej pomoči, ki jo ima, včasih ne ve, kje se jo drži glava in da velikokrat ni lahko, še posebej, ker vsak otrok zahteva veliko časa ena na ena, ki pa ga včasih preprosto ni.

Priporočamo