Kate Middleton razkrila, kako ona najraje preživlja čas z otroci

Kate Middleton razkrila, kako ona najraje preživlja čas z otroci (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton je razkrila, da prosti čas s svojimi otroci zelo rada preživlja aktivno in brez interneta ter daleč stran od računalnika in televizije.

Kate Middleton je nedavno gostovala v podcastu Happy Mum, Happy Baby in razkrila številne zanimive podrobnosti iz življenja svojih treh otrok, med drugim pa je povedala tudi to, kako prosti čas najraje preživlja s svojo družino.

"Stvari, ki so mi najbolj pisane na kožo, so tiste, ki so zares najbolj enostavne. Življenje je zares tako zelo hitro in polno obveznosti, da v prostem času najbolj uživam v enostavnih stvareh, kot je recimo dan pred kaminom v deževnem dnevu in opazovanje ognja, to zna biti za moje otroke pravi užitek," je bila iskrena Kate.

"Tega se spomnim tudi iz mojega otroštva, spominjam se teh preprostih stvari kot so družinski sprehodi in to je nekaj kar si želim delati tudi z mojimi otroci, saj ob tem odpadejo vse komplikacije in ves odvečen pritisk," je dodala.

Med gostovanjem v podcastu je razkrila tudi to, da je zares hvaležna svojim staršem, ki so ji dali zares srečno otroštvu, kjer je veliko časa lahko preživela na prostem in to zdaj poskuša dati tudi svojim otrokom. "Preživljanje časa zunaj se mi zdi zelo pomembno za otrokov fizični in psihični razvoj in ob tem ni distrakcij, ki jih imamo doma in kjer smo ves čas pred računalniki," je še povedala Kate, ki je ponosna mama treh otrok, ki jih ima s princem Williamom.

Priporočamo