Kate Middleton razkrila, kako se princ George in princesa Charlotte spopadata s šolo v karanteni

Kate Middleton razkrila, kako se princ George in princesa Charlotte spopadata s šolo v karanteni (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je nedavno med enim od Zoom klicev razkrila, kako njena najstarejša otroka preživljata dneve v karanteni in kako se spopadata s šolskimi obveznosti.

V času koronavirusa sta tudi britanska princ George in princesa Charlotte ostala doma in zdaj obiskujeta šolo na daljavo. V nedavnem ZOOM klicu, ki ga je imela vojvodinja Kate Middleton ob dnevu Zmage Evrope in ki je bil posvečen britanskim vojnim veteranom, je vojvodinja razkrila tudi to, kako njena najstarejša otroka doživljata šolo na domu. "Vsi so dobili izziv, da se morajo naučiti zapeti pesem Ko se znova srečamo in bilo je zares lepo, ko smo v zadnjih dneh to ves čas poslušali doma," je dejala Kate.

"George se je trenutno začel učiti o drugo svetovni vojni. Mogoče bi lahko naslednjič prišel do vas, da bi z njim delili svoje vojne zgodbe," je Kate dejala v ZOOM pogovoru z vojnimi veterani.

Vse se zdi, da Kate nima prav veliko dela s šolo na daljavo, saj se zdita princ George in princesa Charlotte dovolj disciplinirana, da vse več ali manj naredita sama.