Kate Middleton razkrila, s čim jo je princ William na začetku razmerja želel osvojiti

Kate Middleton razkrila, s čim jo je princ William na začetku razmerja želel osvojiti (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je nedavno gostovala v enem od kuharskih šovov, kjer je razkrila tudi nekaj podrobnosti iz začetkov razmerja s princem Williamom.

Vojvodinja Kate Middleton in princ William sta nedavno gostovala v enem od kuharskih šovov, kjer je Kate razkrila tudi nekaj podrobnosti iz časov, ko sta z Williamom šele začenjala razmerje.

William in Kate sta se spoznala leta 2001, ko sta oba obiskovala univerzo St. Andrews. Princ se je na začetku zelo trudil, da bi lepo vojvodinjo očaral s svojim kuharskim znanjem in se ji kar čim bolj prikupil. "Zelo dober je z zajtrki, v času ko sva bila na univerzi, je pripravljal različne jedi. Mislim, da me je želel impresionirati. Delal je stvari kot je recimo bolonjska omaka," je dejala v smehu.

William in Kate sta se spoznala na Škotskem, kjer sta oba študirala na eni izmed najstarejših škotskih univerz. Tam sta si delila stanovanje s še drugimi prijatelji in zahajala v lokalne pube in picerije. Majhno mesto je bilo kot nalašč za njuno svežo romanco, saj sta bila dokaj varna pred paparaci in radovednimi očmi javnosti.

 

Priporočamo