Kate Middleton s svojo obleko močno razočarala svojo tri letno oboževalko in se ji hitela opravičevati

Kate Middleton s svojo obleko močno razočarala svojo tri letno oboževalko in se ji hitela opravičevati (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton in princ William sta nedavno obiskala Wales in tam obiskala številne lokalne organizacije in podjetja, srečala pa sta se tudi s svojimi oboževalci, a vsi nad njima niso bili najbolj navdušeni.

Kate Middleton je med nedavnim obiskom Walesa močno razočarala svojo triletno oboževalko, ki je cel dan čakala, da bi lahko videla vojvodinjo, na koncu pa ostala povsem zaprepadena, ko jo je končno spoznala.

Triletnica si je predstavljala, da bo Kate videti kot prava pravcata kraljična, takšne kot jih vidimo le v pravljicah in v obleki, ki jemlje dih.

A žal se to ni zgodilo, Kate je bila oblečena v običajni rdeči obleki in modrem plašču. Daleč od podobe iz pravljic in daleč od tistega, kar si je v svoji glavi slikala triletnica. Ko je Kate videla njen razočaran obraz, se ji je hitela opravičevati. "Oprosti, ker danes nisem oblekla kakšne lepše obleke," ji je dejala. Deklica pa ji je seveda odvrnila v svojem slogu. "Mislila sem, da boš videti kot Pepelka."

No, upajmo, da razočaranje le ni bilo preveliko in da jo je Kate uspela osvojiti vsaj s svojo karizmo, če že obleka ni bila takšna kot jih nosijo "prave" kraljične.

Priporočamo