Kate Middleton sama prišla na mamin rojstni dan

Kate Middleton sama prišla na mamin rojstni dan (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2019

Vojvodinja Kate Middleton se je na presenečenje vseh na rojstnem dnevu svoje mame pojavila povsem sama.

Vojvodinja Kate Middleton se je na rojstno dnevni zabavi svoje mame Carol pojavila povsem sama. Ko poroča Express.co.uk naj bi princ William v tem času doma skrbel za njune tri otroke, princa Georga, princeso Charlotte in malega princa Louisa.

Kate je v dom svoje sestre Pippe prišla sama, v rokah pa je nosila veliko škatlo, kjer se je verjetno skrivalo darilo za njeno mamo. Vojvodinja je bila oblečena v rdečo obleko Alexandra McQueena, ki jo je nosila že leta 2017, na vrtni zabavi v Berlinu. 

Čudovito obleko je dopolnila z rdečimi čeveljci in uhani, ki so bili v enaki barvi. Poleg Kate je bil na zabavi tudi njen brat James Middleton, ki je prišel v družbi svoje lepe partnerke Alizee Thevenet, na zabavi pa je bila tudi tesna prijateljica Kate Middleton, Sophie Carter.

Številni so bili sicer presenečeni, da je Kate na zabavo prišla sama, a so britanski mediji hitro zaključili, da je bila to le en od rojstno dnevnih zabav njene mame in da se bodo na naslednjih, ki bodo sledile v prihodnjih dneh, pojavili tudi vnuki in princ William.

Priporočamo