Kate Middleton se je na božično kosilo h kraljici Elizabeti pripeljala sama, ne zgodi se pogosto, da jo vidimo za volanom

Kate Middleton se je na božično kosilo h kraljici Elizabeti pripeljala sama, ne zgodi se pogosto, da jo vidimo za volanom (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Vojvodinjo Kate Middleton le redko vidimo za volanom, a tokrat se je na tradicionalno božično kosilo h kraljici Elizabeti vsa nasmejana pripeljala kar sama.

Običajno smo vajeni, da vojvodinjo Kate Middleton vedno vozijo kraljevi vozniki in le redko se zgodi, da bi jo videli za volanom. Božično kosilo pri kraljici Elizabeti pa je bila priložnost, ko je Kate sama sedla za volan in se pripeljala do Buckinghamske palače.

Videti je bila odlično razpoložena, na zadnjih sedežih pa je bilo moč opaziti princa Louisa in princeso Charlotte. Princesa Charlotte je pred fotografskimi objektivi kot doma in vedno poskrbi za kakšnega od prikupnih trenutkov. Princu Louisu pa so fotografi povsem odveč in tudi tokrat je bilo tako, ko mu vožnja ni bila kaj preveč pogodu in videti je bilo, da se mu v očeh že nabirajo solze in da bo kmalu začel "protestirati." 

Kate si je za božično kosilo izbrala prikladno karo modno kombinacijo, ki je bila kot nalašč za takšno priložnost. Na kosilo je prišla s spuščenimi lasmi in odlično razpoložena, številni pa sklepajo, da je bila tako zelo sproščena tudi zaradi tega, ker na kosilu ni bilo Meghan Markle, ki se s princem Harryjem mudi čez lužo, kjer uživa na podaljšanim počitnicah.