Kate Middleton se je s to gesto pred porodnišnico poklonila pokojni princesi Diani

Kate Middleton se je s to gesto pred porodnišnico poklonila pokojni princesi Diani (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2018

Kate Middleton nikoli ne zamudi priložnosti, ko se lahko pokloni pokojni princesi Diani in tudi po porodu malega princa te priložnosti ni izpustila. Pred porodnišnico St. Mary ji je s posebno gesto izkazala čast.

Vojvodinja Kate Middleton nikoli ne skriva, kako zelo obožuje pokojno princeso Diano. Kate ji izkaže čast, ko je to le mogoče. Vedno pa to naredi po porodih, ko se z novorojenčkom pojavi na stopnicah porodnišnice St. Mary. Tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Kate se je v ponedeljek na stopnicah londonske porodnišnice pojavila v rdeči obleki, ki jo je okoli vratu krasila bela čipka. S tem se je še enkrat več poklonila pokojni mami princa Williama, princesi Diani. Ko je princesa Diana rodila princa Harryja, se je na stopnicah porodnišnice St. Mary pojavila v podobni obleki.

A to ni bilo prvič, da se je vojvodinja Kate na stopnicah porodnišnice St. Mary poklonila Diani. Enako je bilo tudi pri prvem porodu, ko se je pred zbrano množico pojavila v modri obleki, kakršno je imela tudi Diana, ko je rodila princa Williama.

Princ William je v enem od nedavnih intervjujev dejal, da mu je neznansko žal, da njegova pokojna mama nikoli ne bo spoznala njegovih čudovitih otrok, še bolj pa mu je žal, ker se zaveda, kako zelo odlična babica bi bila princesa Diana.