Kate Middleton se počuti slabo, zdaj je že povsem izgorela

Kate Middleton se počuti slabo, zdaj je že povsem izgorela (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton ima vse polno delovnih obveznosti, za njo pa so tudi tri težke nosečnosti in doživljala naj bi izgorelost.

Po odhodu Meghan Markle in princ Harryja z britanskega dvora, je vse breme protokolarnih obveznosti padlo na princa Williama in vojvodinjo Kate Middleton. V času koronavirusa tako nista niti najmanj počivala, skoraj vsak dan sta se preko Zooma javljala številnim organizacijam in jih na ta način želela podpreti.

A to je seveda terjalo svoj davek, Kate je vse bolj utrujena, doživljala naj bi tudi že izgorelost, predvsem pa je besna na Meghan in Harryja, ki sta brez razmišljanja odšla iz kraljeve družine in vse breme preložila na njiju.

Že res, da je kraljevi par na Zoom klicih vedno nasmejan, a to še ne pomeni, da se tako tudi počutita. "Kate komaj še zmore vso količino dela in je obenem zelo besna, da nima nobenega časa zase. Kljub temu, da je na video klicih vedno urejena, a komaj čaka, da se vse konča, da se lahko malo umiri," je neimenovani vir povedal za Tatler.

Še bolj jo žalosti, ker je vedno želela biti na voljo svojim trem otrokom, kar je v teh časih zelo težko, saj ji delo to ne dopušča. Do Meghan in Harryja tako goji veliko zamero, ker nista prav nič razmišljala, kaj bo njun odhod pomenil za kraljevo družino in kako težko bo vsem ostalim, ki ostajajo v kraljevi palači.

Priporočamo