Kate Middleton se znova vrača v "službo"

Kate Middleton se znova vrača v "službo" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je bila vse od rojstva princa Lousia na porodniškem dopustu in zato smo jo lahko le občasno videvali v javnosti, zdaj pa se znova vrača k svojim kraljevim nalogam in britanska javnost že komaj čaka, da jo bo lahko kmalu videla.

Britanska vojvodinja Kate Middleton je 23. aprila rodila tretje otroka, princa Louisa, vse od takrat pa je bila na porodniškem dopustu, zato jo je imela svetovna javnost priložnost le redko videti.

"Tradicija veleva, da imajo mame na kraljevem dvoru pravico, da po porodu 6 mesecev ostanejo na porodniškem dopustu. V tem času jim ni treba opravljati kraljevih dolžnosti, sem pa se seveda ne štejejo družinske poroke, krst in ostali družinski dogodki," je za Daily Mail razkril poznavalec kraljevega protokola  Duncan Larcombe.

Kensingtonska palača je tako že najavila, da bo Kate Middleton 2. oktobra obiskala Sayers Croft Forest School in Wildlife Garden v Paddingtonu.

Teden dni kasneje vojvodinjo čaka poroka princese Eugenie, nato pa bo kmalu prišel čas, ko bo Kate Middleton prvič postala teta, saj je njena sestra Pippa Middleton že visoko noseča in bo vsak čas odšla v porodnišnico.

Priporočamo