Kate Middleton si je drznila tisto, kar je pred časom že storila Meghan Markle. Kaj bo rekla kraljica?

Kate Middleton si je drznila tisto, kar je pred časom že storila Meghan Markle. Kaj bo rekla kraljica? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2018

Vojvodinja Kate Middleton in princ William se trenutno mudita na obisku na Cipru, kjer sta se srečala z vojaki in njihovimi družinami. Kate pa je vse presenetila s svojo modno kombinacijo.

Kate Middleton se navadno na uradnih dogodkih vedno pojavlja v oblekah, na Cipru pa je nekoliko presenetila in je šla po stopinjah Meghan Markle, ki v javnosti velikokrat nosi hlače.

Kate je nosila modno kombinacijo modne hiše Smythe, ki ji je seveda zelo pristajala, a nihče seveda ni pričakoval, da bo vojvodinja iz letala na Cipru izstopila v hlačah.

Kate je v preteklosti sicer že večkrat nosila hlače, a zdaj je v njih že nekaj časa nismo videli. Znano pa je, da kraljica ne vidi kaj preveč rada, da se vojvodinji v javnosti pojavljata v hlačah. A verjetno kraljica Kate ne bo kaj preveč zamerila, saj je Kate znana po tem, da še kako upošteva stroga kraljeva pravila, ki jih poskuša v vsakem trenutku čim bolj spoštovati.

Priporočamo