Jooj, Kate Middleton pokazala prizor, ki ga še nismo videli, s tem je segla naravnost v srce!

23. 6. 2024
Deli

V tem času je to še kako pomenljivo ...

Valižanska princesa Kate Middleton je še vedno v središču pozornosti, saj se bori z boleznijo, kar je velika preizkušnja tako za njo kot za njeno družino. In vnovič je pokazala, kaj ji pomeni največ na svetu - številni so se pri tem poistovetili z njo in jo še kako razumeli.

Ob neformalnem očetovskem dnevu, ki ga večina držav vključno s Slovenijo obeležuje na tretjo nedeljo v juniju, so na Instagramu valižanskega princa Williama in princese Catherine objavili do zdaj še nikoli videno fotografijo, na kateri je princ skupaj s tremi otroki, ki jih imata s Kate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

41-letni William na fotografiji skupaj z 10-letnim Georgejem, 9-letno Charlotte in 6-letni Louisom objektivu kaže hrbet in zdi se, da vsi štirje zrejo nekam v daljavo. Fotografija, ki jo je posnela Kate, je nastala nekje na peščeni plaži, v ozadju pa je videti tudi morje. Ob fotografiji je pripisano: "Radi te imamo, očka, vesel očetovski dan," podpisane pa so kratice imen otrok G, C in L.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Valižanska princ in princesa sta na Instagramu delila tudi fotografijo, na kateri je princ William kot otrok fotografiran skupaj s svojim očetom, takrat še princem Charlesom, danes pa kraljem Karlom III. "Vesel očetovski dan, oče," je zapisano pod fotografijo, podpisana je črka W. Princesa Catherine, ki se že od začetka leta zdravi zaradi raka, se je sicer minuli konec tedna prvič, odkar je začela s kemoterapijami, pojavila v javnosti in se udeležila uradnega kraljevega dogodka.

Preberite še: