Kate Middleton spet tarča kritik, tokrat zaradi svoje suhosti, očitno je izgubila kar nekaj kilogramov, samo poglejte jo

Kate Middleton spet tarča kritik, tokrat zaradi svoje suhosti, očitno je izgubila kar nekaj kilogramov, samo poglejte jo (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2021

Vojvodinja se je udeležila vnovičnega odprtja londonskega muzeja V&A, ki je bil zaradi pandemije koronavirusa zaprt več mesecev.

Kate Middleton je ljubiteljica umetnosti, saj je tudi študirala umetnostno zgodovino, zato ne čudi dejstvo, da je bila med prvimi obiskovalci dveh novih razstav, ki so ju pripravili v omenjenem muzeju.

Kate Middleton

Seveda je takoj pritegnila pozornost s svojo obleko v rdeče-črni karo kombinaciji, a pozornim opazovalcem je padlo v oči nekaj drugega. Številni so opazili, da je videti še bolj suhljata, kot je bila.

"Ne morem je gledati, imam občutek, da jo bo veter kar odpihnil," "Videti si anoreksično," "V treh mesecih je izgubila 11 kilogramov, to sem slišala iz virov blizu kraljevi družini" ... To je samo nekaj komentarjev, ki so preplavili družbena omrežja. Če smo iskreni, se bolj suha zdi tudi nam. Očitno je to cena stresa, ki so jo prinesli koronačasi in smrt dedka njenega moža, princa Philipa.

Kate Middleton

No, v vsakem primeru je bila elegantna - obleka Alessandre Rich njeni postavi lepo pristoji, tako kot salonarji Jennifer Chamandi, ki jih je kombinirala z obleko. Odločila se je še za klasično črno torbico in tanko verižico. Ni kaj, res je zelo pozorna na to, kaj si bo oblekla za pojavljanje v javnosti, saj dobro ve, da je pod drobnogledom javnosti.

Priporočamo