Kate Middleton spregovorila o težki nosečnosti in priznala, da princ William ni bil ves čas ob njej

Kate Middleton spregovorila o težki nosečnosti in priznala, da princ William ni bil ves čas ob njej (foto: Profimedia) Profimedia
17. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je imela tri zares težke nosečnosti, ki so jo precej utrudile in v času katerih je bila zelo izčrpana.

Kate Middleton je nedavno gostovala na podcastu Happy Mum, Happy Baby, kjer je razkrila, kako se je v času svojih treh nosečnosti borila z jutranjo slabostjo in kako je premagovala izčrpanost, neprespanost in slabo počutje.

Številni so morda pomislili, da je bil ob njej ves čas tudi princ William, ki ji je hladil čelo, jo masiral in ji govoril ljubeče besede, da bi lažje prenesla slabosti, a temu ni bilo čisto tako. "William je čutil, da ni veliko, kar bi zares lahko naredil in za vsakega je težko gledati, kako drugi trpi in kako mu ne more kaj veliko pomagati," je bila iskrena Kate.

Kate je imela v času vseh treh nosečnosti posebno obliko slabosti, zaradi katere je morala izredno veliko počivati in le redko se je pojavila v javnosti. "Ne bom vam rekla, da je William ves čas stal ob meni in mi govoril sladke besede. Vsekakor ni in tega tudi nisem pričakovala od njega, to je bilo nekaj, kar sem želela opraviti sama."

Kate je v pogovoru še priznala, da jo je izkušnja izjemno utrdila in ji pomagala, da je kasneje lažje rodila in bila bolj pripravljena na to, kar jo je čakalo po porodu. Vsekakor jo je materinstvo povsem spremenilo in danes ima občutek, da zmore prav vse na tem svetu.

Priporočamo