Kate Middleton spregovorila o težkih materinskih trenutkih

Kate Middleton spregovorila o težkih materinskih trenutkih (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2019

Britanska vojvodinja Kate Middleton je lani še tretjič postala mamica in končno spregovorila o tem, da materinstvo le ni vedno med in mleko.

Vojvodinja Kate Middleton je znana po tem, da skuša večino materinskih obveznosti opraviti sama, brez pomoči asistentov in varušk. Kljub temu, da ji je varuška Maria Turrion Borallo ves čas na voljo, Kate priznava, da vzgoja treh otrok nikakor ni enostavna. "Vse je zelo težko. V prvih dneh, ko je otrok še majhen, mama dobi veliko pomoči, a ko otrok dopolni leto dni, takrat vsa ta pomoč usahne. Takrat pride čas, ko je treba prebrati veliko knjig in takrat se začenjo male bitke, ki jih doživlja vsak starš," je med obiskom organizacije Family Action dejala Kate.

Kate in princ William se trudita, da bi s svojimi otroci preživela kar največ prostega časa, vzgajata pa jih kar se da samostojno in daleč stran od sodobne tehnologije. Njun poudarek je na branju in kvalitetnem preživljanju prostega časa, Kate pa skrbi tudi za to, da vsem trem otrokom posveti enako količino pozornosti.

Priporočamo