Kate Middleton svoje otroke postavlja na prvo mesto - tudi na račun kraljevih dolžnosti!

Kate Middleton svoje otroke postavlja na prvo mesto - tudi na račun kraljevih dolžnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton velja za zelo skrbno mamico, ki vzorno skrbi za svoje tri otroke, kljub temu, da ima kot članica kraljeve družine številne protokolarne in družabne obveznosti.

Čeprav bo nekega dne postala kraljica in bo število njenih obveznosti samo še višje, Kate svojo družino vedno postavi na prvem mestu. Na njenem dnevnem urniku mora biti dovolj časa za potrebe princa Georga, princeso Charlotto in princa Louisa.

Tako je minuli teden zaradi pomanjkanja časa odpovedala odhod na družabni dogodek, na katerem bi morala spremljati soproga, princa Williama. Ostala je doma, saj se eden od otrok ni počutil dobro. Organizatorji so le nekaj ur pred dogodkom izvedeli, da se ga vojvodinja ne bo udeležila. Šlo je za podelitev Tusk Conservation Awards.

"Vojvodinja ni prišla na podelitev zaradi zasebnih razlogov. Finaliste nagrad je sprejela na čaju v Kensingtonski palači," so sporočili pozeje.

Sicer pa je Kate znana po tem, da si pogosto vzame čas za druženje z vsakim otrokom posebej. Lani si je princesa Charlotte v družbi mamice ogledala balet Hrestač v Royal Opera Housu. Otroci zagotovo čutijo in cenijo vse, kar mama naredi za njih, pa naj bo vojvodinja ali ne.

Priporočamo