Kate Middleton tri mesece po porodu znova noseča?

Kate Middleton tri mesece po porodu znova noseča? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

Je mogoče, da bi bila britanska vojvodinja Kate Middleton le tri mesece po rojstvu princa Louisa znova noseča.

Britanski mediji imajo trenutno polne roke dela z ugibanji o tem, da naj bi bila vojvodinja Kate Middleton le tri mesece po rojstvu tretjega otroka znova noseča. Neimenovani vir je tako za spletni portal Life & Style razkril, da se William in Kate nadejata, da bi mala princeska Charlotte dobila sestrico. "Vedno sta si želela imeti dva sina in dve hčerki. Kate se zdi zelo pomembno, da imajo njeni otroci podobno vez s svojimi brati in sestrami, kakor jo ima ona s svojo sestro Pippo. Seveda pa je zato najbolj pomembno to, da so otroci približno podobnih let."

"Vsi tisti, ki so s Kate nekoliko bolj povezani, so dejali, da je noseča s četrtim otrokom. Z Williamom pa sta vedno govorila, da si želita, da bi imela štiri otroke. William bi si celo želel imeti pet otrok, a Kate meni, da je štiri povsem dovolj," je še dodal vir.

In zakaj pri Life & Style menijo, da bi Kate utegnila biti noseča? "Spet nosi širšo obleko, ne pije alkohola, močno si želi jesti curry, takšne stvari je delala tudi, ko je bila prejšnjič noseča. Na njenem jedilniku pa so tudi piškoti s sivko, ki jih Kate je, da bi zmanjšala jutranje slabosti," je še dodal vir.

Kate se ni pojavila niti na 70. rojstnem dnevu princa Charlesa, saj naj bi bila preveč utrujena, čutila pa je tudi nenehno slabost, kar se ji je dogajalo tudi v času, ko je bila noseča s Georgom, Charlotte in Louisom.

Na polo tekmi, kjer je navijala za princa Williama se je pojavila v nekoliko širši obleki, ki je bila za mnoge zelo zgovorna. Je mogoče, da je znova noseča?