Kate Middleton tudi na video klicih ostaja prava modna ikona, poglejte si kaj nosi v času koronavirusa

Kate Middleton tudi na video klicih ostaja prava modna ikona, poglejte si kaj nosi v času koronavirusa (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton tudi zdaj, ko svetu vlada koronavirus, ne zanemarja svoje modne podobe.

Vojvodinja Kate Middleton je tudi zdaj, ko svetu vlada koronavirus, ohranila svoj modni stil in tako tudi na video klicih ostaja prava modna ikona, ki bi si jo mnoge želele posnemati.

Ste tudi vi v času koronavirusa večji del dneva nosili pižame in trenirke? No, potem boste pri vojvodinji Kate Middleton dobili pravi navdih, saj je Kate tudi v tem času ohranila svojo modni stil in tako še naprej ostaja modna ikona.

Vojvodinja se je odločila za modre tone in tako pokazala čudovite pomladne kombinacije, ki bi ji jih številne zavidale. Modra obleka s cvetlicami je bila še posebej velik hit, nič manj pa med njenimi modnimi kombinacijami ne zaostaja niti modro bel pulover, ki je bil med njenimi oboževalkami še posebej zaželen modni kos.

Kate je dokazala, da tudi v času koronavirusa ne zanemarja svojega videza in da ohranja primat modne ikona na Otoku, ki ji sledijo številne predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu.

Priporočamo