"Tega morda nikoli več ne bo mogla početi," zdaj pravijo o Kate Middleton, novica je razžalostila oboževalce

7. 6. 2024
Deli

Vse, kar zdaj prestaja, je za valižansko princeso velik izziv ...

Priljubljena valižanska princesa Kate Middleton bije boj z rakom, a vse skupaj je zaradi pomanjkanja informacij nadvse skrivnostno. Po tem, ko so pred časom krožile razne teorije zarot, se zdaj pojavlja vprašanje, ali se bo kdaj - če sploh - spet pojavila v javnosti in opravljala svoje dolžnosti, ki pritičejo članom kraljeve družine.

Tuji mediji so objavili nekaj informacij, ki so prišle iz krogov oseb, ki so jih blizu. Tako poročajo, da naj bi Kate čakali časi, polni velikih izzivov. "Princesa se mogoče nikoli več ne bo vrnila k aktivnostim, pri katerih je sodelovala prej," je tako dejal vir za US Weekly.

Viri iz palače pa medtem pravijo, da bo Kate svoje dolžnosti spet prevzela po tem, ko bo okrevala. Razmišljala naj bi tudi o tem, kaj bo lahko delala, ko bo končala z zdravljenjem. Spomnimo: sama je v video posnetku sporočila, da hodi na preventivno kemoterapijo, a drugih podrobnosti ni razkrila. Prosila je le za zasebnost v tem času. Še pred tem pa so se pojavile informacije, da se valižanska princesa v javnosti ne bo pojavila do konca tega leta, zato ne čudi dejstvo, da so oboževalci še kako v skrbeh.

"Zaposleni morajo vedeti za točen urnik dogodkov nekaj mesecev v naprej. Izvedel sem, da je njen koledar čisto prazen do konca leta. Čisto nič ni načrtovano," je za britanske medije dejal dobro obveščeni vir.Seveda je ključnega pomena, da se sama med zdravljenjem izogiba vsakršnemu stresu in mora paziti nase - zato ni nič čudnega, da je mir poiskala znotraj svoje družine in njihovega doma.

Preberite še:

 
 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu