Kate Middleton v Pakistanu spisala čudovito modno pravljico

Kate Middleton v Pakistanu spisala čudovito modno pravljico (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2019

Kate Middleton in princ William sta se nedavno mudila v Pakistanu, kjer sta bila na uradnem obisku in kjer je vojvodinja pokazala izjemne modne kombinacije.

Kate Middleton je znana po svojem decentnem modnem stilu, ki je vedno zelo britanski in le malokrat krši kraljeva pravila. Na nedavnem obisku v Pakistanu, je spisala še posebej lepo modno pravljico, ko je blestela v tradicionalnih pakistanskih oblačilih, ki so ji še kako pristajala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge visited the Badshahi Mosque, the most iconic Islamic site in Lahore, set in the heart of the Walled City. The Duke and Duchess toured the mosque and courtyard, before joining a discussion with faith leaders to learn how they are promoting interfaith harmony within their communities. The couple’s visit to Badshahi sees them follow in the footsteps of The Duke’s father, The Prince of Wales @ClarenceHouse, who visited the Mosque with The Duchess of Cornwall during a tour of Pakistan in 2006, and his grandmother Her Majesty The Queen @TheRoyalFamily, who visited in 1961. 📷 PA / Kensington Palace #RoyalVisitPakistan #pakistan

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate je ves čas spoštovala pravila muslimanske vere, ki ženskam narekujejo, da v javnosti vedno nosijo dolge rokave in dolge hlače in da ne kažejo svojih dekoltejev. Na uradnih dogodkih je tako ves čas nosila tradicionalna oblačila živih barv, ki so lepo poudarila njeno sloko postavo, za obisk mošeje pa si je spoštljivo zakrila glavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge joined dog handlers at the Army Canine Centre in Islamabad, as they trained dogs to recognise and scout out hidden explosive materials, before taking some of the puppies through their paces on an agility training course. The centre at Islamabad is modelled on the UK Defence Animal Training Centre at Melton Mowbray — the UK has provided training and advice to the Pakistan Armed Forces for over 10 years, and is currently supporting the Pakistan Counter Improvised Explosive Device (CIED) programme, which in part breeds and trains dogs to identify explosive devices. 📷 Kensington Palace #RoyalVisitPakistan #pakistan

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Na turneji je nosila tudi tradicionalno pakistansko čepico, prav takšno kot jo je ob obisku Pakistana nosila tudi princesa Diana in številni so v tej simbolni gesti hitro videli, da se je Kate s tem želela še enkrat več pokloniti pokojni princesi ljudskih src.

Priporočamo