Kate Middleton v rdeči obleki naravnost osupnila in pritegnila številne poglede

Kate Middleton v rdeči obleki naravnost osupnila in pritegnila številne poglede (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je rdeči obleki na sprejemu v kraljevi palači še enkrat več pokazala, zakaj ima na Otoku že leta status modne ikone.

Kate Middleton velja za pravo kraljico stila, ki le redkokdaj brcne v temo. Nič drugače ni bilo niti nedavno, ko je bil v kraljevi palači organiziran poseben sprejem, na katerem je vojvodinja še posebej blestela.

Princu Williamu je pripadla ta čast, da je v Buckinghamski palači gostil svoj prvi kraljevi sprejem in tako po dolgem času le uspel pritegniti nekaj medijske pozornosti, saj so se mediji v zadnjih dneh vrteli le okoli njegovega brata in njegovega umika iz kraljeve družine.

Sprejem je bil namenjen britansko afriškemu gospodarskemu povezovanju, kjer pa je vso pozornost seveda ukradla Kate Middleton, ki je bila videti naravnost osupljivo. 

Za to priložnost je Kate izbrala svetlikajoče se rdečo obleko modne hiše Needle and Thread, svojo modno kombinacijo pa je dopolnila z ujemajočimi se rdečimi čeveljci modne hiše Gianvito Rossi. 

Videti je bila kot prava pravcata princeska, ostale dame pa ta večer preprosto niso imele možnosti, saj je bila vas pozornost na lepi Kate. Vsekakor je zadela v polno s svojo modno kombinacijo, kritiki pa so bili še enkrat več navdušeni.

Priporočamo