Za to skrivnost Kate Middleton so vedeli zares redki, zato je šok še toliko večji!

19. 6. 2024
Deli

Vojvodinja Kate Middleton je tole skrbno načrtovala.

Kate Middleton, ki se zadnje mesece bori z rakom, se je želela pridružiti svoji družini na praznovanju rojstnega dne kralja Karla in paradi Trooping the Colour, zato je vse skrbno načrtovala do najmanjših podrobnosti, vključno z nepredvidenimi situacijami, če bi se na ta dan počutila slabo.

Kate Middleton je mislila na vsak najmanjši detajl svojega pojavljanja - poleg tega, da je oblekla obleko iz svoje omare, je storila vse, da bi svoj prihod zadržala v tajnosti do zadnjega trenutka. Pripravila je tudi rešitve za vse nepredvidene situacije, če bi se na sami paradi ali kadarkoli čez dan počutila slabo.

Vendar pa je najzanimivejše, da je le nekaj njenih najbližjih ljudi vedelo, da se pripravlja na veliki povratek. Da novica ne bi pricurljala v javnost, je Kate osebno poklicala svojega tasta, ki se prav tako bori z rakom, in mu sporočila dobre novice. Pravijo, da je bil navdušen nad novico, saj je dobro vedel, kako zahteven je ta podvig zanjo. Da bi pokazal, koliko mu pomeni njen prihod, je kralj naredil majhno spremembo na balkonu Buckinghamske palače. Medtem ko je lani poleg njega stal njegov sin, princ William, je bilo letos to mesto namenjeno Kate Middleton.

Zavedajoč se, da bo njena prisotnost povzročila pravo razburjenje po vsem svetu, zlasti ker je v javnosti nismo videli že od božiča, je 42-letna Kate Middleton na skrivaj poklicala kraljevega fotografa Matta Porteousa, ki je prejšnji teden v tajnosti opravil njeno fotografiranje. Po fotografiranju je Kate izbrala fotografijo, s katero je želela javno oznaniti svoj povratek.

Matt Porteous je že fotografiral krst princa Louisa leta 2018, pa tudi leta 2022 posnel družinsko fotografijo na dopustu, kar ga je očitno naredilo zaupanja vredno osebo. Oblečena v kavbojke in belo majico, z rjavim suknjičem in supergami, je Kate pozirala ob drevesu, ki je bilo posajeno v bližini njihovega doma Adelaide Cottage.

S fotografijo, posneto v naravi, je sporočila, da ji možnost uživanja v naravi daje posebno moč, povezava z naravo pa ji pomaga pri okrevanju. Prav tako je skrbno izbrala obleko, v kateri bo prišla na Trooping the Colour, odločila se je za belo obleko, ki jo je prvič nosila večer pred Karlovim kronanjem. Razlog, zakaj je ponovno izbrala obleko, v kateri je že bila videna, je preprost - tako je bilo v njen povratek vpletenih manj ljudi, kar ne bi bilo mogoče, če bi izbrala novo kreacijo.

Nosila je tudi bele bisere, ki jih je imela na Louisovem krstu, pa tudi leta 2023 na Wimbledonu, poleg tega pa še broško Irske garde, katerih častna polkovnica je Kate. Zaposleni v Buckinghamski in Kensingtonski palači so bili ponovno združeni, delali so v tišini in pripravljali vse za njen prihod v javnost. Imeli so pripravljene različne scenarije, tudi za nepredvidene situacije, če bi se princesa počutila slabo ali ne bi mogla stopiti na balkon Buckinghamske palače.

Vendar pa njen prihod na parado ob kraljevem rojstnem dnevu ne pomeni, da se zdaj vrača za stalno. Kot je zapisala v ganljivi objavi na družbenih omrežjih, njeno zdravljenje še vedno traja in bo trajalo še nekaj mesecev, med katerim mora biti potrpežljiva in poslušati svoje telo ter si dovoliti dovolj časa za okrevanje.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek