Kate Middleton je vse bolj jezna na Meghan Markle

Kate Middleton je vse bolj jezna na Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2018

Kraljevi dami, Meghan Markle in Kate Middleton, naj bi postali resni tekmeci. Kate pa naj bi bila vse bolj jezna na Meghan.

Odnos med Kate Middleton in Meghan Markle naj bi bil že nekaj časa načet. Med njima naj bi bilo vse več tekmovanja, Kate pa ne želi več pomagati Meghan, da bi se kar čim bolje prilagodila pravilom, ki vladajo znotraj kraljeve družine.

Close Weekly in Inquisit tako poročata, da Kate vse bolj čuti, da jo Meghan želi prehiteti, njuna tekma pa se je začela po kraljevi poroki 19. maja.

Številni so opazili, da Kate na poroki ni bila najbolj srečna, zdaj pa naj bi prišlo že tako daleč, da se Kate in Meghan sploh več ne družita, saj se Meghan želi družiti zgolj s kraljico Elizabeto in jo kar čim bolj dobiti na svojo stran. 

Close Weekly in Inquisit poročata tudi to, da je imela Kate veliko za povedati o obleki, ki jo je na kraljevi paradi nosila Meghan, ko je kazala gola ramena, a obenem Meghan ni želela opozoriti, da to ni po kraljevem protokolu. Ni je rešila pred negativnimi kritikami, odločila se je za molk. Kate se ves čas trudi, da bi bila popolna članica kraljeve družine, zdaj pa je vse podrejeno Meghan, ki ji pravila niso kaj zelo pomembna. Princ William in princ Harry naj bi bila od vsega skupaj že nekoliko utrujena in menita, da so stvari odšle predaleč. Le katera bo na koncu zmagala?

Priporočamo