Kate Middleton z eno potezo rešila princeso Charlotte pred grdim padcem

Kate Middleton z eno potezo rešila princeso Charlotte pred grdim padcem (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2018

Na tradicionalni kraljevi paradi v čast 92. rojstnega dne kraljice Elizabete se je princesa Charlotte nekoliko preveč zagledala v nebo in skoraj padla na tla.

Princesa Charlotte se je tekom parade Trooping the Colour na balkonu Buckinghamske palače nekoliko predolgo zagledala v nebo in je tako za hip izgubila ravnotežje. Kate Middleton je kot vsaka skrbna mama videla, da Charlotte pada in jo je uspela še zadnji trenutek ujeti in jo rešiti pred grdim padcem. A mala princeska se je vsega skupaj nekoliko ustrašila in je začela neutolažljivo jokati, zato jo je Kate hitro vzela v naročje in jo potolažila.

Princesa je bila že po nekaj minutah nazaj v stari formi in se je veselo zabavala s svojim starejšim bratom Georgom, ki je bil ta dan še posebej razposajen.

Da djeca znaju biti nestašna, pa čak i ona kraljevske krvi, dokazao je maleni princ George koji je akrobacije Kraljevskih zrakoplovnih snaga pratio s tolikim uzbuđenjem, da ga je na red pozvala sedmogodišnja princeza Savannah. No nije princ George jedini bez treptaja pratio događanje u zraku. Trogodišnja princeza Charlotte toliko se zagledala u nebo da je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i krenula padati.

Sva sreća pa je djevojčica krenula padati unatrag gdje je stajala njezina majka, vojvotkinja Kate Middleton, jer bi se u suprotnom sveliko slavlje završilo tragedijom. Iako je izbjegnuto najgore, u trenutku kada je djevojčica krenula padati, majčin zaštitnički instinkt je ekspresno proradio. Pogledajte brzu reakciju Kate Middleton u trenutku pada malene princeze.

Priporočamo