Mnogi menijo, da Kate Middleton slabo prenaša kemoterapijo, govorice je sprožil ta detajl

3. 5. 2024
Deli
Mnogi menijo, da Kate Middleton slabo prenaša kemoterapijo, govorice je sprožil ta detajl (foto: Profimedia)
Profimedia

Mnogi komaj čakajo, da se vojvodinja Kate Middleton spet pojavi v javnosti.

Waleška princesa Kate Middleton (42) je marca razkrila, da ima raka in s tem podatkom šokirala svet. Mnogi so ugibali, da ni dobrega zdravja, pa tudi, da v njenem zakonu z Williamom vladajo trenja, ker je že mesece nismo videli v javnosti. Ko je v videu povedala, da je na preventivni kemoterapiji, so bili komentarji polni sporočil in želja po čimprejšnjem okrevanju.

William ima zdaj veliko več obveznosti, kot je skrb za kraljeve dolžnosti, saj ima tudi njegov oče, kralj Karel, raka. Princ skrbi tudi za ženo in tri otroke. Na njim primeren način sta jim pojasnila, da je mama bolna, a tudi, da bo vse v redu. Zdi se, da posamezniki na družbenih omrežjih ne verjamejo v preživetje zakona Williama in Kate, čeprav astrologi trdijo, da je njuna kompatibilnost nesporna.

"Tudi Karel se zdravi, zato ga vidimo. Očitno grozljivo prenaša kemoterapijo," se na socialnih omrežjih vrstijo komentarji na račun Kate Middleton, saj mnogi opažajo, da je Karla mogoče videti od časa do časa, Kate pa se je po operaciji povsem umaknila. "William ne bo več dolgo zdržal, princ je moral vse prevzeti nase," je bilo mogoče prebrati v zadnjih dneh.

Palača o njenem zdravljenju ne govori kaj veliko, saj tudi to, da bije bitko z rakom dolgo niso odkrili. Pred kratkim je princ razkril, kako se Kate spopada z boleznijo. William je obiskal center za preprečevanje samomorov James' Place v Newcastlu in na vprašanje, kako so Kate in otroci, je le skopo odgovoril. "Vsi so v redu, hvala. Da, dobro nam gre," je odgovoril William.

Kate, soprogo prestolonaslednika Williama, so v javnosti nazadnje videli za božič, nato pa je sredi januarja prestala abdominalno operacijo, ki glede na zagotovila palače ni bila povezana z rakom. Bolnišnico je zapustila 29. januarja, odtlej pa okreva doma, večinoma na domu svoje družine v Windsorju.  Njeno operacijo so sicer pospremile uradne napovedi, da se bo k javnim dolžnostim vrnila šele po veliki noči. Zdaj pa se zdi, da bo to veliko kasneje.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu