Kate Middleton že pripravila torbo za v porodnišnico

Kate Middleton že pripravila torbo za v porodnišnico (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2018

Kate Middleton naj bi bila v nizkem štartu za odhod v porodnišnico. Za svoj tretji porod pa naj bi bila že povsem pripravljena.

Po pisanju revije Hello je pred porodnišnico St. Mary's Hospital v Paddingtonu že vse pripravljeno za prihod vojvodinje Kate Middleton. Varnostna ograja že stoji, številni oboževalci kraljeve družine pa že kampirajo pred porodnišnico, v upanju da bodo ozrli Kate, ko se bo pripeljala pred stavbo.

Za zdaj ostaja skrivnost ali bo tretji otrok Kate Middleton in princa Williama fantek ali punčka, princ William pa je nedavno razkril, da mu je izjemno všeč ime Jack oz. Jackie.

Revija Hello je razkrila, da ima Kate že pripravljeno trobo za v porodnišnico, v njej pa se nahajajo: igračke, ki sta jih pripravila princ George in princesa Charlotte, nekaj predmetov za katere Kate verjame, da ji prinašajo srečo, obesek iz alabastra iz 19. stoletja, ki ji ga je podarila kraljica Elizabeta, črni oniks, ki ji ga je podarila mama in še nekaj drugih malenkosti. Še posebej je Kate navezana na črni oniks, saj naj bi krepil vzdržljivost, potrpežljivost in trajnost.

To pa še ni vse, v sobi, kjer bo rodila Kate, bo ves čas igrala sproščujoča glasba, na voljo pa bo imela tudi negovalne kreme in knjige.

Kate bo v porodnišnico odnesla tudi nekaj fotografij svoje družine, s katerimi bo okrasila sobo in jo tako naredila bolj prijetno in domačo.

Priporočamo