Kate Middleton znova zablestela v vijolični obleki, ki smo jo pri njej že videli

Kate Middleton znova zablestela v vijolični obleki, ki smo jo pri njej že videli (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je znana po tem, da se rada v istih oblačilih pojavi večkrat in nič drugače ni bilo niti nedavno, ko je znova oblekla obleko znanega modnega oblikovalca.

Kate Middleton je prava ikona stila, na Otoku pa jo obožujejo tudi zaradi tega, ker ista oblačila nosi večkrat. Tako je bilo tudi v primeru vijolične obleke modnega oblikovalca Oscarja de la Rente, ki jo je nosila že nekajkrat, nazadnje pa nedavno, ko je obiskala otroško bolnišnico v Norfolku.

Kate pa tokrat ni navdušila le v čudoviti vijolično obleki, s katero je odlično odganjala novembrsko sivino, navdušila je tudi z dejstvom, da je v Norfolk prišla kar z vlakom, kakor to dela večina Londončanov.

Fotografije Kate na postaji so se hitro razširile po spletu in zdi se, da je vojvodinja s to potezo še dodatno dvignila svojo priljubljenost med Britanci. Številni so se tako že začeli spraševati, kdaj bo napočil trenutek, ko bo kaj takšnega storila vojvodinja Meghan Markle, ki je znana po svojem razsipnem in razkošnem življenju.

Priporočamo