Kate Moss: Hekerji ukradli njene gole fotografije

Kate Moss: Hekerji ukradli njene gole fotografije (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
12. 3. 2017

Manekenka Kate Moss (43) je postala žrtev hekerjev, ki so vdrli v njen računalnik in ukradli gole fotografije, ki so nastale leta 2011.

Tistega leta se je manekenka poročila z 48-letnim glasbenikom Jamiejem Hincejem. Gre za zelo žgečkljive fotografije, ki so bile namenjene takrat bodočemu soprogu.

Seveda Kate in Jamie nista več skupaj, a ker so ji bile fotografije tako všeč, jih je pač imela shranjene. Čeprav ji nikoli ni bilo težko pokazati več, kot bi se spodobilo, pa ob tem dogodku ni ostala ravnodušna.

"So stvari, ki so res zelo intimne," pravi manekenka, ki je znana po divjem življenjskem slogu. Kate je letos prekinila in nato spet začela zvezo z 29-letnim Nikolajem von Bismarckom. Kot razlog je navedla, da je preveč pil in se zabaval.

Se pa žal Nikolaj ne razume najbolje z njeno 14-letno hčerko Lilo Grace. "Kot bi imela doma dva otroka," se šali Kate. Nenehno naj bi se namreč prepirala. Manekenka je pred kratkim odprla agencijo za talente in upa, da bo ustvarila velike manekenske zvezde, kot je ona sama.