Kate Moss je včasih vino pila že za zajtrk!

Kate Moss je včasih vino pila že za zajtrk! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
22. 9. 2018

Kate Moss je tista vrhunska manekenka, ki je znana tudi po svojem zelo divjem življenju. Baje je zdaj to vse preteklost, saj je že leto dni trezna. Nekoč pa je vino pila že za zajtrk.

Četudi je veliko pila in žurirala, je bila Kate Moss (44) vedno atraktivna. Mati narava ji je podarila tisto nekaj, kar jo razlikuje od drugih. Vseeno pa takšno razuzdano življenje na dolgi rok ni najbolj primerno in lahko hitro pusti posledice.

Katini prijatelji so zelo veseli, ker je že leto dni trezna in vsi se strinjajo, da je videti mnogo bolje, odkar pije sadne napitke in je alkohol preteklost. Kate je torej povsem nova in veliko boljša podoba same sebe. Osredotočena je na delo in je profesionalna, kot je bila nekoč, na začetku kariere. Manekenko je streznilo nekaj prezgodnjih smrti njenih bližnjih prijateljev. Zamislila se je nad svojim življenjem in ugotovila, da tako ne more več živeti naprej. Kate je res živela razuzdano, že za zajtrk si je ob osmih zjutraj natočila kaj alkoholnega, najraje prošek, za kosilo pa je pila vino in vodko. Leta 2015 je bila na odvajanju v Turčiji, a se ni obneslo. Zaradi pijanosti je celo morala zapustiti letalo. Hotela se je že preseliti k fantu, fotografu Nikolaiu von Bismarcku (31), a si je premislila, saj ne želi ponovno na stara pota. Tudi Nikolai namreč ni zagovornik zdravega načina življenja. Lani je bil na odvajanju v Ameriki, kamor so ga poslali starši, saj jih je pošteno skrbelo za sina. Tudi Kate ni natanko vedela, kje je, zato ji je bilo še posebej hudo, čeprav sta prekinila razmerje, saj se je jezila zaradi njegovega prekomernega pitja in žuriranja.

Manekenka se je že leta 2005 znašla sredi velikega škandala, ko so v javnost prišle fotografije, na katerih je jasno videti, da uživa kokain. Tu je imel veliko vlogo njen tedanji fant, glasbeni genij in pevec Pete Doherty (39), ki je na veliko užival heroin in druge droge. Javnost se je bala, da bo Pete uničil Katino manekensko kariero, kar se na srečo ni pripetilo. Sama je dejala, da nikdar ni uživala heroin. "Nikoli nisem imela anoreksije ali drugih težav s hrano. In tudi vitka nisem zaradi drog," zatrjuje, da ji je pač vitkost dana. Prepričana pa je, da je premlada stopila na pot manekenske kariere. A tega se zaveda šele zdaj, ko je starejša in ko je doživela že marsikaj. Kate ima z urednikom in ustanoviteljem Dazed Media Jeffersonom Hackom (46) 15-letno hčerko Lili Grace. "Nikoli ne bi pustila, da gre moja hči po mojih stopinjah," zatrjuje Kate, ki se zdaj trudi živeti zdravo. Začela je celo hoditi v fitnes.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo