Kate Moss pokazala dolge noge in doživela negativne kritike

Kate Moss pokazala dolge noge in doživela negativne kritike (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

Angleška manekenka Kate Moss se je nedavno pojavila na modni reviji v New Yorku in zaradi svoje modne kombinacije razjezila številne modne kritike.

Manekenka Kate Moss je bila vedno znana po svojih suhljatih nogah, ki so jih modnih oblikovalci naravnost oboževali. Nedavno se je v New Yorku pojavila na modni reviji modne hiše Saint Laurent in zaradi svoje podobe dobile mešane kritike modnih poznavalcev.

Kate je na modno revijo prišla oblečena v obleko modne hiše Saint Laurent, ki je lepo poudarila njene dolge noge, a modni kritiki nad takšno izbiro niso bili preveč navdušeni. Številni so bili tako prepričani, da ima Kate pri svojih 44 letih že nekoliko načete noge, zato bi jih bilo bolje skriti, spet drugi so bili mnenja, da je videti naravnost osupljivo. Kakorkoli že, spletna stran TheCatWalkItalia je objavila anketo, v kateri sprašujejo ali je Kate zadela v polno ali je morda njena modna kombinacija čisti strel v temo. Izmed vseh komentarjev, je največ pozornosti pritegnil tisti, ki ga je napisal Stefano Gabbana, ki je dejal, da je njena modna kombinacija strel v prazno.

Modni oblikovalec si s takšno opazko ni naredil prav velike usluge, kaj hitro pa se je nanj vsul plaz kritik, ki so jih napisali Katini oboževalci in mu dejali, da je zgolj ljubosumen, ker se Kate na omenjeni modni reviji ni pojavila v njegovi kreaciji.