Kate Moss se ne more odpovedati cigaretom

Kate Moss se ne more odpovedati cigaretom (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2018

Slavna angleška manekenka Kate Moss je že od nekdaj strastna kadilka, ki se kajenju le s težavo odpove.

Kate Moss nikoli ni veljala za manekenko, ki bi slovela po svojih zdravih življenjskih navadah. Vedno je rada v nočnih klubih ostajala do zgodnji jutranjih ur in največkat je domov odhajala na izjemno majavih nogah.

Že vse od začetka kariere njen zaščitni znak ostaja tudi cigareta. Kajenju se nikakor ne želi odpovedati, Kate pa je tako zelo strastna kadilka, da se je kajenju s težavo odpovedala na modnih pistah, saj si je največkrat želela na pisto oditi s cigareto v roki.

Nedavno so jo paparci, ki ji sledijo na vsakem koraku, ujeli na ulicah Londona, kjer je bila v družbi svojega starega prijatelja Jamesa Browna, ki skrbi tudi za njeno pričesko. Po stari navadi je imela tudi tokrat v ustih cigaret, videti pa je bilo, da uživa v vsakem posameznem dimu. Kate se zaveda, da ji strastno kajenje ne dela nobene usluge, a se težko odpove tej slabi razvadi.

"Vem, da kajenje pušča sledi na moji koži in na moje telesu, a kajenje me tako zelo pomirja, da se mu ne želim odpovedati. Skušam se zdravo prehranjevati, da nekoliko popravim škodo, ki jo naredi kajenje, a vem, da za svoje telo največkrat naredim premalo," je bila iskrena v nedavnem intervjuju za Daily Mail.