Kate Upton: Jedla, pila, besedilo pozabila

Za najdražji obrok je porabila 162 evrov. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
6. 11. 2014

Lepa igralka, ki se lahko pohvali z enim od najbolj bujnih oprsij v Hollywoodu, je po dveh tednih bivanja v Hotelu Slon konec pred kratkim zapustila našo prestolnico. Čeprav se je Kate Upton kot navadna smrtnica sprehajala na Odprti kuhni in imela precej preprost jedilnik, pa očitno le ima svoje zvezdniške muhe.

Kot je poročala revija Nova, je imela Uptonova 24 ur na dan na voljo osebnega kuharja, ki ji je kuhal po dveh izbranih kuharskih knjigah, in če igralka v prvem tednu ni bila zahtevna gostja, obrok sredi noči si je zaželela le enkrat, pa se je očitno kmalu malce 'pokvarila'.

Kljub zdravi prehrani in tekoči dieti, ki si jo je privoščila vsak tretji dan, pa ima zvezdnica razvado, ki se ji ne more upreti in si jo deli z enim od najslavnejših filmskih agentov Jamesom Bondom. Martini je tista opojna pijača, ki sta jo Kate in njena ekipa v Ljubljani menda spila na litre.

Kate

Osebnega kuharja pa je dobro spotila, ko je hkrati naročila 14 različnih jedi, ki so stale 162 evrov. Seveda vsega ni pojedla sama, ampak je z izbranimi okusi nahranila svojo ekipo.

Poleg kapric s hrano pa zvezdnica ni preveč izstopala in se je v hotelu držala bolj zase. V Ljubljani je bila sicer zaradi snemanja nove igrice ustvarjalcev priljubljene Candy Crush Sage.

Menda je le za trailer v žep pospravila mastne denarce, pri tem pa se ni izkazala kot prida uslužbenka. Na uho nam je namreč prišlo, da si ni mogla zapomniti besedila, vse skupaj menda šest besed, zaradi česar se je začela neobvladljivo hihitati.

Značke: Kate Upton
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 45/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 45/2014

Story Story 45/2014, od 30. 10. 2014