Tako je Kate utišala govorice o morebitni nosečnosti

Kate (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
5. 6. 2014

Če smo še prejšnji teden pisali o namigovanjih, da je Kate Middleton najbrž noseča in da pričakuje dvojčici, verjetno le ni tako. Na Škotskem so jo namreč ujeli med pitjem viskija.

S svojim soprogom princem Williamom je Kate odpotovala na službeno pot na Škotsko. To je njeno prvo pojavljanje v javnosti po službeni poti v Avstraliji in na Novi Zelandiji.

Pred druženjem z meščani Forteviota se je kraljevi par ustavil še v znani destileriji Grouse, kjer sta poskusila slavni škotski viski. Vojvodinja je bila vidno dobre volje in je z veseljem poskusila to pijačo.

Kate iin William

Tudi pozneje je bila ves čas nasmejana med druženjem z meščani. Še posebno je bila vesela darila 11-letne Louise, ki ji je poklonila plišastega medvedka, oblečenega v tradicionalni škotski kilt.

Tako so govorice o njeni drugi nosečnosti ponovno postavili na laž. Kate je med pokušanjem viskija namreč tudi dejala, da zdaj po rojstvu Georgea in po tistem, ko je nehala dojiti, končno lahko kdaj popije tudi kaj alkohola. Če bi bila noseča, ga seveda ne bi smela.

Priporočamo